Open Forum

 View Only
  • 1.  Payroll posting

    GOLD CONTRIBUTOR
    Posted Oct 19, 2021 11:25 AM

    We had an odd posting issue with a payroll batch from last week.  It appears, that there were no issues, when looking at the reports, from the payroll, from the calculate checks, to check register and GL posting.  All seem correct.

    But, when reviewing the deductions, for the week, to process the 401k, we found that for the employees in this batch, there were various pay codes, deductions, and matches that seem to have not posted to the tables.  If we re-create the check stub for these individuals, they are showing incorrect amounts for these items and an incorrect net amount.  However, looking at the employee summary, and going to last check, that net is showing correctly.

    Also, I am not able to void, and re-do these checks, as they do not show when searching the UPRCC batch, or the check numbers.

    Very strange!



    ------------------------------
    Pamela Stephenson
    Director of Accounting and Finance
    Ashley Ward, Inc.
    Mason OH
    ------------------------------
    Academy - Online Interactive Learning from Experts


  • 2.  RE: Payroll posting

    TOP CONTRIBUTOR
    Posted 7 days ago
    I just saw this message so the information is probably only going to be valid for others. I'm sure you've already resolved the issue.

    Definitely check the data in UPR30100 and UPR30300. Make sure every record in UPR30300 can tie back to UPR30100 based on AUCTRLCD and PYADNMBR. 

    ------------------------------
    Charles Allen
    Senior Managing Consultant
    BKD Technologies
    Houston, TX
    ------------------------------

    Academy - Online Interactive Learning from Experts


If you've found this thread useful, dive deeper into User Group community content by role