Open Forum

Expand all | Collapse all

Customersource - Server Error in '/' Application

  • 1.  Customersource - Server Error in '/' Application

    GOLD CONTRIBUTOR
    Posted 8 days ago
    I'm getting this error whenever I tried to sign-in to Customersource.  It is happening in IE and Chrome.
    I have deleted all my browsing history under Internet Options and ran disk clean up, still getting the same error.

    Thanks for your help!

    ------------------------------
    Cecile Dinh
    GP Admin at ARC (Airlines Reporting Corp.)
    GPUG Chapter Leader - Washington, D. C.
    ------------------------------
    Conference-GPUG_200x200


  • 2.  RE: Customersource - Server Error in '/' Application

    TOP CONTRIBUTOR
    Posted 8 days ago
    I'm able to sign in just fine.

    https://mbs.microsoft.com/customersource/northamerica/

    ------------------------------
    Matthew Arp
    Business Systems Developer
    Hunton Group
    Houston TX
    ------------------------------

    Conference-GPUG_200x200


  • 3.  RE: Customersource - Server Error in '/' Application

    TOP CONTRIBUTOR
    Posted 8 days ago
    Hi Cecile-

    Have you tried going to CustomerSource in an incognito window in Chrome? For whatever reason, that is the only way I am able to log into it.

    Joe

    ------------------------------
    Joseph C. Markovich
    IT Manager
    Okaya Electric America
    Valparaiso IN
    ------------------------------

    Conference-GPUG_200x200


  • 4.  RE: Customersource - Server Error in '/' Application

    TOP CONTRIBUTOR
    Posted 8 days ago
    Yeah CustomerSource is notoriously finicky... I'm still glad they finally got rid of that stupid ActiveX download manager 💀💀

    ------------------------------
    Matthew Arp
    Business Systems Developer
    Hunton Group
    Houston TX
    ------------------------------

    Conference-GPUG_200x200


  • 5.  RE: Customersource - Server Error in '/' Application

    GOLD CONTRIBUTOR
    Posted 8 days ago
    Update:  I came across with  this document and then I clicked on "My Profile" I entered my credentials... it went through! I'm now able to login to Customersource.
    Not sure what happened but there must be an easier route.  Thanks!



    ------------------------------
    Cecile Dinh
    GP Admin at ARC (Airlines Reporting Corp.)
    GPUG Chapter Leader - Washington, D. C.
    ------------------------------

    Conference-GPUG_200x200


  • 6.  RE: Customersource - Server Error in '/' Application

    GPUG ALL STAR
    Posted 7 days ago
    Cecile,
    in case you're using Chrome as a browser (or any derivative browser based on the chromium engine), it's something that happens quite frequently, or with similar error messages telling you "something went wrong"..
    As Joe suggested, try the 'in-private' session to exclude any previous logged credentials that might still be in the cache to be picked up for the authentication in Customer Source.  Every time I run into this problem, I just fire up Internet Explorer, which is the only one that works 99% of the time.
    Even with FireFox I ran into issues, though to a lesser extent than Chrome.
    Sometimes closing the browser and flushing the browser cache helps too..

    ------------------------------
    Beat Bucher
    Business Analyst, Dynamics GP SME
    Montreal QC/Canada
    @GP_Beat http://www.gp-geek.com
    Montreal QC GPUG Chapter Leader
    MBS MVP (2015-2018)
    All-Star 2013
    ------------------------------

    Conference-GPUG_200x200


  • 7.  RE: Customersource - Server Error in '/' Application

    GOLD CONTRIBUTOR
    Posted 6 days ago
    Thank you Matthew, Joseph, and Beat!  'in-private' session to exclude any previous logged credentials helps!

    ------------------------------
    Cecile Dinh
    GP Admin at ARC (Airlines Reporting Corp.)
    GPUG Chapter Leader - Washington, D. C.
    ------------------------------

    Conference-GPUG_200x200


If you've found this thread useful, dive deeper into User Group community content by role